Durant l’adolescència sovint vivim una guerra a dins nostre, on les galàxies són emocions enfrontades, decisions que cal prendre i semblen molt determinants, experiències noves, desig de llibertat, sensació d’angoixa per la visió d’un futur incert.... És un moment amb molts canvis, a molts nivells: físics, fisiològics, emocionals, socials ..., i sovint no estem preparats per aportar el millor que tenim. L’adolescència és una etapa meravellosa del nostre desenvolupament que ben gestionant pot donar fruits impressionants.

És també un moment determinant a nivell cerebral: juntament amb la infantessa es quan el cervell és troba més plàstic, amb més capacitat d’aprenentatge, després hi ha una poda neuronal. Per això hem creat aquest grup, un espai on t’aportarem eines per descobrir i aprendre a utilitzar la teva força: la teva ment i la teva energia posada al servei dels teus desitjos de llum i claredat. Sabràs com funciona, com entrenar-la per no deixar-te seduir per la foscor: la por, la ràbia, la incertesa, el dubte... Que la força t’acompanyi!

GRUP DE CREIXEMENT PERSONAL PER ADOLESCENTS

El propòsit d’aquest grup és aportar eines per a la millora personal, el benestar i la descoberta de la pròpia fortalesa interior, per assolir els reptes que porta en si l’època de l’adolescència.

  • Connectar amb les pròpies fortaleses.
  • Aprendre a fer us de la força, de les nostres capacitats i talents.
  • Trobar l’energia per dirigir-te cap als teus somnis.
  • Aprendre eines de la intel·ligència emocional, el mindfulness, chi kung, focusing, kinesiologia, i la cultura dels valors del cantó lluminós de la Força.

Mestres Jedis: Núria Molina, Yolanda Atienza,   Gerard Porredón, Marta Camp

Sessió informativa gratuïta (per a pares): 12 d’abril a las 19.30h

Dates: 19 i 26 d’abril, 3, 10,17 i 24 de maig 

Horari: 16h – 17:30h

Inversió: 90 euros tot el curs material inclòs.

Lloc: C. Josep Torras i Bages, n. 5. 2º 1a. Granollers (08402) 

Contacte i més informació: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Tel. 617 02 07 32 (Tamara)

Organitza: Educacció-Associació d’eines de coaching en entorns educatius

 

You have no rights to post comments

0
0
0
s2sdefault